Bandenservices

Om banden op de juiste manier te kunnen monteren en laten functioneren onder uw auto bieden alle Uw Bandenspecialist vestigingen verschillende soorten bandenservices aan zodat u weer veilig op weg kan. Wij helpen u graag met het volgende.
Bandenprofiel controleren

Banden wisselen

Wij wisselen graag uw winterbanden om voor uw zomerbanden en wisselen ze ook graag voor u terug. Zo bent u altijd voorbereid op de juiste omstandigheden.

Banden reparatie

Zijn uw banden lek of beschadigd? Dan repareren wij de banden voor u. U kunt dan weer veilig de weg op.

Banden montage

Wilt u uw nieuwe banden om uw velgen laten monteren? Dan bent u bij ons op het juiste adres, door middel van de meest uitgebreide en moderne machines word voorkomen dat er tijdens het monteren beschadigingen opgelopen worden aan band of velg.

Banden vervangen

Zijn uw banden aan vervanging toe?  verouderd of versleten? Wij zijn u graag van dienst met banden vervangen.

Banden opslag

Liggen uw banden thuis alleen maar in de weg en wilt u tijdelijk uw banden op laten slaan? Wij hebben een eigen banden opslag waardoor transportschades worden voorkomen. Bovendien zijn ze afgeschermd van zon- en daglicht waardoor droogteverschijnselen worden voorkomen.

Uitlijnen

Heeft uw auto een afwijking naar een bepaalde kant? Slijten uw banden scheef af? Laat uw auto dan door ons uitlijnen. Wij maken gebruik van de juiste uitlijn technieken. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer goed stuurt.

Balanceren

Trilt uw gehele auto of uw stuur heel erg? Wij zijn specialist op het gebied van trillingsproblemen, wij meten niet alleen het onbalans van de band maar ook de hoogte- en zijdelingse slag. En indien nodig kunnen wij deze voor u corrigeren. U vervolgt dan weer zonder irritaties uw weg.

TPMS Bandenspanningssensoren

Krijgt u een melding van een defecte bandenspanning sensor? Heeft u een extra set wielen die niet voorzien zijn van bandenspanning sensors? Wij maken gebruik van de modernste diagnose apparatuur waardoor de kosten van een bandenspanning sensor en het programmeren ervan lager zijn als bij een merk dealer.

Afspraak maken
Uw Bandenspecialist zoeken
Banden