Premio Banden + Autoservice

Uw Bandenspecialist bestaat in de Benelux uit in totaal ruim 120 Service Partners. Binnen het netwerk van Bandenspecialisten zitten ook de franchise ketens Premio Banden + Autoservice (NL) en Vulco Banden & Onderhoud (BE). Alle vestigingen van Uw Bandenspecialist zijn zelfstandige ondernemers welke samenwerken op gebied van Inkoop en Marketing om klanten een zo goed en breed mogelijk aanbod te kunnen doen voor Banden en Velgen en bijbehorende services als uitlijnen en balanceren.

Premio Banden + Autoservice is een internationaal franchise concept waarbij banden- en autoservice wordt aangeboden in een franchise model. De zelfstandige ondernemers en medewerkers in het  franchisenetwerk van bandenexperts van de verschillende Premio-vestigingen in Nederland en 11 andere landen in Europa zetten zich dagelijks tot het uiterste in om u de beste service en een optimale mobiliteit te garanderen. Daartoe behoort een ruim omvattende dienstverlening niet alleen naar banden en bandenservice, maar tevens uitlijning, remmen, schokdempers, accu’s, uitlaten, enzovoorts maar ook wat betreft autoservice. In fleet bieden wij banden en banderservice aan voor berijders.

De consumenten website van Premio Banden + Autoservicekunt  op www.premio.nl.

De Premio Banden + Autoservice franchise formule biedt ondernemers een uniforme de Premio-uitstraling waarbij de focus ligt op kwaliteit & klanttevredenheid.  Premio-leden worden breed ondersteund op diverse manieren om de Premio-identiteit uit te stralen. Er is ondersteuning in marketing campagnes, uitingen op sociale media, een eigen website met webshop en e-commerce en er wordt gebruik gemaakt van Google My Business. Daarnaast wordt ondersteuning geboden bij rapportages en overige bedrijfsvoering. Tevens is er toegang tot Tech360 en zijn er continue nieuwe ontwikkelingen.

Meer informatie over de Premio Banden + Autoservice formule leest u op www.grdp.nl.

Premio Den Haag

Uw Bandenspecialist zoeken